Thursday, January 9, 2014

Idea Bayangan....Home Deco!

Decoration rumah tak der laa siap sepenuhnya lagi. Masih banyak kekotak dan beg-beg besar yang belum dipunggah. Most of the kekotaks tu datang dari Kertih dulu haaa….3 tahun tertanam dalam kotak tak terusik. So bila nak memunggah tu memang slow laa sebab nak kena tapis yang mana masih boleh di pakai dan yang mana perlu di lupuskan. Dah laa kesan tenggelam banjir plak tu kan. Haaa….hazab gak tu nak mengerjakannya.


So just nak share idea deco yang kami cuba aplikasikan….ahikss…aku share ID drawing je lah ek.....kecuali dapur sebab tatau ke mana dah drawing dia.....kalau nak tengok keadaan sebenar, jemputlah datang rumah den....kikiki.

Living and dining area.

Master bedroom.

Kitchen. Aku tak der wet and dry....semua kat sini je.



0 comments:

Post a Comment

 
Papa Mama dan Baby LOVA Blogger Template by Ipietoon Blogger Template