Monday, July 1, 2013

Jalan-jalan IKEA

Meja belajar

Rak buku

Dapur kayu

Dapur kayu lagi

Dapur moden

Dapur moden kaler merah

Dapur moden merah lagi

Dapur kayu putih


Gambar-gambar di atas adalah hasil dari lensa kamera phone ku. Tetiba teringin nak berjalan ke IKEA. Sekadar nak cuci mata dan cari idea. Tak pandai laa...tak reti laa nak cari idea...adeh...semua benda nak kena tengok...acik pening! Hasilnya selepas balik dari IKEA....aku masih tak tau nak pilih dan tentukan...huhu.



***Pemaju sudah hantar surat untuk majlis penyerahan kunci....suka suka...tapi....kena bayar a few things yang mencecah 5k jugak sebelum dapat kunci, so sedikit tak best rasa di hati...dah lah service charge yang kena bayar monthly tu naik 2x ganda.....vengong....bayar service charge rumah je dah sama ngan bayar sewa sebijik rumah teres satu tingkat kot....sakit jantung.

0 comments:

Post a Comment

 
Papa Mama dan Baby LOVA Blogger Template by Ipietoon Blogger Template