Monday, February 18, 2013

Tertipu dengan blogger penipu?

Ahaha...terbaca kat blog...ramai tengah kecoh pasal blogger bvlgarigirl tu sebenarnya adalah kisah dongeng....hurm...lawak-lawak sebab aku pernah tegar mempercayai cerita beliau. Tapi dulu laa...

Masa aku kerja kat Kertih dulu, rajin gak lah aku baca setiap update kisah percintaan dia yang sengit....dan pernah gak aku terkagum dengan kecantikan beliau walaupun sekadar tunjuk gambar sipi-sipi.

Tapi sejak pindah keje KL, dalam 2 tahun lebih ni aku dah tak ingat pasal blog tu. Aku pun tak pernah follow blog tu tapi sebab dalam pc ofis lama aku dulu dah memang ada link ke blog beliau. Then bila aku pindah opis dan tukar pc lain, link tu pun hilang, maka aku pun terlupa terus kisah beliau.

Tup tup keluar cerita sebenar yang dia tipu jek....tak tahu lah apa lagi kisah hanget beliau dalam 2 tahun yang aku ketinggalan ni. Tapi kiranya....lawak lah jugak sebab aku pernah terperdaya.

Nak tipu pasal jalan cerita chenta beliau tu lantak lah dia...sebab...sama jek macam kita baca novel....memang sah-sah cerita yang kita baca tu adalah rekaan penulis.....tapi dari segi etika awek tu...hurm...dia claim yang cerita itu diri beliau dan gambar orang lain dijadikan gambar beliau...itu adalah jelik.

Alhamdulillah aku ter'stop' dari terus terpedaya agak lama dahulu. Keh keh keh....

Caya sama itu orang pun ada lor.....

1 comments:

  1. Heh..ada juga blogger cam tu..hihi nak cri glamour kut dlm dunia blogging ni

    ReplyDelete

 
Papa Mama dan Baby LOVA Blogger Template by Ipietoon Blogger Template