Thursday, January 3, 2013

4th Anniversary Honeymoon : Grand Lexis, PD

13 December 2012 lalu, genap 4 tahun anniversary kami. Sayangku, I'm very happy to be your wife. Please, jangan cari wife lain lagi ke...huhu. Tahun ni, kami plan honeymoon di Grand Lexis, Port Dickson. Kalau boleh setiap tahun nak spend di hotel untuk feeling honeymoon pada masa anniversary. Huuu.... Kami sekeluarga spend masa sehari semalam jek di sana. Tu pun masa weekend. Cuti tak banyak daa nak pergi jauh-jauh. Lagipun, cuti sekolah ni malas nak bercuti sakan sangat sebab mana-mana pun ramai orang. Hotel ni pun kami book awal gila. Hehe.

Hotel ni best sebab ada private pool dalam setiap bilik. Hambek kau nak berendam selama mana pun. Haha. Tapi kalau bawa anak tu, jenuh gak laa nak melayan kalau dia asik demand nak berendam jek kan...huhuhuhu.

Pemandangan 'pool villa'.

Dalam bilik ada lantai kaca...boleh nampak air.

Private pool!
Gambar pool lagi.

Deco biasa je dalam bilik. Janji LCD tv kan.

Katil dan bedding set menepati citarasa aku dari segi comfort, thread count, kelembutan etc. Hahaha
Aku tatau apa nak fokus apa dalam gambar ni. Haha

Ada mini kitchen!



Sorry lah gambar tak banyak sebab malas nak godek dalam kamera besar. Ni berdasarkan apa yang ada dlam phone aku jek. Tapi aku memang suka hotel ni! Recommended!

1 comments:

  1. Sonoknya ada private pool... xpnh lg jmpa hotel gini ka kami yg xtau?hehe... kami slalu ja berangan nk mandi kolam tp en.hsband xlayan T_T sdeh... nk kena p hotel ada private pool gini la kot baru best kan.... :)

    ReplyDelete

 
Papa Mama dan Baby LOVA Blogger Template by Ipietoon Blogger Template