Tuesday, December 11, 2012

Philea Resort & Spa, Melaka

Ayah ada team building kat tempat ni....mama amik keputusan nak habiskan cuti dan ikut ayah untuk spend masa bersama anak. Mari lihat gambar...



































Gaya makan di hotel..isk isk...mujur tak ramai orang.


Kepenatan.....
Overall aku suka tempat ni cantik dan nyaman. Benda yang tak suka plak adalah, lampu dalam bilik dia romantik sangat, so kalau nak pakai bedak tu rasa macam takut muka jadi tepung gomak...and this is the reason why tak banyak gambar dalam bilik...
Makanan dia pun biasa jek...breakfast menu tak boleh lawan hotel-hotel best around KL....walaupun sama banyak jek bintang dia...heee....
Pastu Maxis 3G tak berapa ada...bergantung pada GPRS je lah...walaupun ada free wifi...tapi macam tak berapa friendly untuk connect guna phone....dan tak kan lah nak usung laptop je ke sana ke mari nak main internet kann....huuuu

0 comments:

Post a Comment

 
Papa Mama dan Baby LOVA Blogger Template by Ipietoon Blogger Template