Tuesday, September 18, 2012

Motherhood

Anak aku kini dah bley buat geng....hehe...sonoknya. Kalau bole nak ada ramai anak lagi untuk buat geng gak......gangnam style...ehhh ada kaitan ke??

[MAMA]: Alyaa cepat senyum! [ALYAA]: OOOOOoooo   



OK, senyum betul2, erkkkk tapi budak ni tayang lidah plak.

Ok, sama2 buat OOOooooOOoooooo....buruk nau!

Cepat, sama2 buat iklan gigi...ihik heeee

Alyaa, cepat muka terkujat plak!

This time kita buat muka comey plak k!


Alyaa, cepat pandang sana....!!

Sengih sini plak nak....

Ok, muka control ayu plak ye. Peace!

1 comments:

  1. hi, saw ur link dekat satu entry pasal taska at BTHO area. I'm currently looking taska for newborn baby and my 2 years old son. u dah hantar anak kat mana2 taska tak? kalau blh communicate through email pun ok :)


    hidayah_bahar@yahoo.com

    ReplyDelete

 
Papa Mama dan Baby LOVA Blogger Template by Ipietoon Blogger Template