Friday, July 13, 2012

Berangan

How i wish in my life....

- Jadi suri rumah, tak yah g keje
- duit bulan2 husband bagi elaun tetap dan still bole demand lebih kalo nak extra
- ada maid utk masak, kemas umah, basuh baju.
- ada credit card unlimited credit limit, dan husband yang bayarkan.
- ada driver nak bawa i pegi mana2 especially soping
- ada business butik baju...sbb i suka baju cantik2 terutama yg bermanik gitew.
- ada routine schedule utk g spa urut2 badan, lulur, facial bagai.
- badan slim dan kulit cantik mulus. Leh muat semua pesen baju yg cantik.
- ada byk masa nak temankan anak-anak buat aktiviti derang...
- stp pagi lepas bangun tido ada breakfast yg dihantar ke bilik.
- setiap bulan ada candle light dinner ngan cinta hati.
- stp wkend ada peluang g shopping ngan anak and leh beli suka ati.
- stp bulan ada masa utk layan muvi baru kat pawagam ngan cinta hati.
- ada rumah banglo lereng bukit yg ada garden cantik banyak bunga ros
- ada private pool kat umah utk berenang anytime
- dapat bina umah mak ngan ayah kat sebelah rumah sendiri
- dapat masak apa saja yg husband nk makan dengan sedapnya dan dpt serve stp kali husband nk makan.
- pandai mengurut so that bole selalu urut husband
- pandai urus anak so that derang willing to share anything with their mama....mcm kawan2
- ...........









Dah dah....apa yang aku karutkan ini. Haha. Ini akibat dah sengal dalam workshop concept select selama 2 hari.

Back to my real life.

'Ala kulli hal, daku sgt bersyukur dgn segala kurniaan Allah yang ada ini. Alhamdulillah. Semua yg ada sekarang adalah anugerah. Semoga ada keberkatan dan rahmat kasih sayang dlm nya.

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

  1. ini macam permaisuri punya jadual ja..

    ReplyDelete
  2. ini macam permaisuri punya jadual ja..

    ReplyDelete

 
Papa Mama dan Baby LOVA Blogger Template by Ipietoon Blogger Template