Monday, June 25, 2012

Bohemia Crystal - Sale

Time lunch tadi, aku ngan husband gi jengjalan kat Parkson sebab nak cari bakul sampah. Kat opis aku sekarang, bakul sampah kena share daa...sungguh tak best. Kena pulak aku duduk dekat dengan sorang yang berpangkat, maka harus lah manusia tu anggap bakul sampah tu hak dia. So aku kena gi tempat tempat dia kalau nak buang sampah. Macam tak best. 

Kami terus tuju kat area home living, and hanya ada satu design jek bakul sampah which is harga untuk medium size dah RM119....memang tak lah aku nak belikan...pulak tu nak buat letak kat ofis. Gila bazir kot. Hahaha...takpe kita jenguk tempat lain plak lepas ni untuk sesi pencarian bakul sampah tu.

Tapi apa yang aku nak share kat sini adalah satu sale yang best untuk peminat barangan kristal Bohemia. Sale dia from 50% to 70%...siap ada yang sampai 90%.... Memang meleleh makkkk... Dulu aku tak pernah suka benda-benda makcik makcik nih, tapi sejak dah bergelar makcik nih...hahaha....lain plak rasa nya. Rasa macam bahagia jek kalau dapat satu rak kat rumah untuk letak barang-barang kristal nih kan. Pulak tu pasang kan lampu mentol kaler-kaler...huh...kalah show room.

Actually aku start suka barang kristal ni sejak dapat hadiah kahwin vase and pair of glasses from Bohemia. Cantik dan suka bangat. Pastu tengok plak koleksi barang kristal mak mertua aku, terus jatuh suka. Tapi nak belik sendiri tu tak mampu laa..mahai!

Tapi, disebabkan sale tadi, aku rembat satu vase kecik untuk letak bunga ros kat meja ofis. Happy suka nyer saya!! Tu je lah yang mampu pun. Hahaha...tapi teringin gak tadi nak sambar balang-balang untuk isi sekut raya...tapi rumah skrang tak ada tempat simpan daa...so batalkan hasrat. Harap sangat tahun depan ada lagi sale macam ni. Hoyeh!

Cantik kannn

Kalau dapat camni untuk isi sekut raya cam best

Balang camni sale 70% then plus lagi 20%...dapat lah RM127 seketol...terliur tak?

Ini yang aku rembat tadi untuk letak bunga kat ofis...hehe...

0 comments:

Post a Comment

 
Papa Mama dan Baby LOVA Blogger Template by Ipietoon Blogger Template