Sunday, March 4, 2012

Langkawi Lagoon Resort

Actually kami gi Langkawi dah sebulan berlalu. Tapi asik bertangguh je nak update. Memandangkan trip dah lama, nak tulis apa pun dah tak idea. So, layan gambar je lah. Kami menginap di Langkawi Lagoon Resort. 3 hari 2 malam......campur tolak itu ini kira seribu lah kos untuk penginapan. Hehe...sekali sekala~

Baru sampai Jeti Kuah. Tengah stress sebab kereta sewa dah habis :(

Saja cuba nasib tanya orang kat kaunter informasi..tup tup dapat gak kereta sewa best.

Singgah lunch dulu sebelum mencari Langkawi Lagoon Resort.

Menunggu bilik disiapkan di lobi lounge. Minum jus nenas as a welcoming drink.

The lobby area.

Lama gak menunggu sebab kami sampai pukul 2 lebih, masa check in pukul 3 petang. Berkira tol lah....

Lobby lounge.....ramai pak arab dok sini. Arak pun tak dak display kat bar.

Naik buggy nak gi ke bilik nun di atas laut.

Toilet dia tertutup...tidak open air seperti resort atas laut kat Port Dickson tu. So tak takut nak mandi malam2...

Booked for king size bed sebab nak berhimpit 3 orang umat kat atas tu. Abaikan model di dalam gambar.

Ada dapur yang agak luas dan selesa.

Dapur lagi.....

Ada gak kerusi besar kat tepi tingkap yang bole dibuat tempat tidur tambahan.

Sudut lain pulak.
Gambar bilik dari luar.

3 comments:

  1. boleh cek kat sini:
    http://www.langkawilagoonresort.com/LLR-Accommodation.html
    Tapi masa kami booking tu ada promo, dapat lah murah sket. Book lagi awal berbulan2, dpt lagi murah.

    ReplyDelete
  2. hehehe..time hg p ritu aku dah nak inteprem habaq kata matriks aku dkt situ ja..hahah...dulu slalu gak lepak kat area lagoon tu..time tu hotel atas air dia baru siap rasanya

    ReplyDelete

 
Papa Mama dan Baby LOVA Blogger Template by Ipietoon Blogger Template