Sunday, March 4, 2012

Langkawi Day 3

Hari last kat Langkawi, kami decide nak lepak kat hotel jek. Kami balik naik flight terus ke KL. Masa datang aritu naik bot dari Kuala Perlis sebab singgah umah mak ngan ayah aku dulu. Kami tak shopping sangat sebab tak tahu nak beli apa. Sekadar coklat ngan fridge magnet untuk parents in law kat KL. Nak beli pinggan mangkuk pun rumah tak dak lagi. Sob sob sob....

Perkampungan air.

Santai di balkoni.

Pusing-pusing sekitar resort.

Posing lagi.

Tak der lah dalam sangat air dia.....so tak rasa ombak langgar pun.

Main air lagi.

Aaaarrrgghhhhh!!!

Ada pantai kecik....tapi ombak tak besar sebab lagoon kecik jek.

Berdua menyusuri pantai tak berombak.

Kalau doktor tahu husband aku main panas macam ni, habis laa kena marah.
Ni pasar malam kat Kuah. Sunyi dan tak ada orang. Kesian gak kat peniaga di sini. Harapkan musim cuti je lah ada ramai pelancong kot.

Gambar je lebih, shopping tak pun.

Kesimpulannya, percutian yang tidak dirancang ini memang best sebab dapat rileks betol-betol. Sekadar berpenat lelah masa nak naik kereta kabel jek. Kami memang tak suka gi tempat yang sesak dan memenatkan. Kalau boleh nak banyak spend masa kat hotel je. Tu pasal kena cari hotel yang best dan mendamaikan untuk betul-betul merehatkan diri. Peace!

1 comments:

  1. Syok anak da besaq...sng nk bawak p jalan2... :) dia da bleh berjalan sana sini xpyh nk pimpim2 tgn bagai dah :)

    ReplyDelete

 
Papa Mama dan Baby LOVA Blogger Template by Ipietoon Blogger Template