Friday, February 3, 2012

Wedding Again!

Daku terbau dan terhidu majlis kenduri kendara untuk meraikan pengantin.
Daku excited.
Sekarang dalam mode survey-survey semua persiapan untuk wedding.
Majalah pengantin dan sewaktu dengannya dah mula dikumpul.
Website pengantin pun sokmo je ku lawati.
Oh, excitednya....yippie.....
Mari membayangkan kesibukan untuk pengurusan sebuah majlis perkahwinan.

2 comments:

  1. sapa yg nak kawin tu.....yg excited sangat tu...geng kite kat RM1 pong ade yg nak kawin akhir bulan niii

    ReplyDelete
  2. ni excited ala2 adik laki nk kawen ni.ye dok

    ReplyDelete

 
Papa Mama dan Baby LOVA Blogger Template by Ipietoon Blogger Template