Wednesday, December 7, 2011

His 1st Surgery

Semalam, bersamaan 6 December, hasben ku selamat menjalani re-constructive surgery yang pertama beliau. Alhamdulillah semua dah selamat, cuma part nak menjaga luka lah pulak. 

Memandangkan mulut beliau berjahit di kedua belah hujung nya, maka beliau hanya boleh makan benda yang kecil atau muat sudu kecil dan minum dengan straw sahaja. Dia memilih untuk makan sandwich je sebab boleh cubit kecil-kecil. Tak tahu lah berapa hari dalam keadaan begitu. Aku pun macam nak follow cara makan dia sebab leh diet. Kang nanti dia kurus sorang-sorang mana lah aci kan. Hik hik…

Tapi hari ni my boss plak nak belanja makan kat Chilies. Adeh. Spoil diet teman. Tapi kagum arr ngan my boss sebab belanja semua orang (all together ada 14 people) makan Chilies…order lah apa yang anda suka….huhuhuhu……semoga boss murah rezeki dan semoga orang yang diraikan iaitu adik trainee yang bakal menamatkan praktikal beliau berjaya dengan cemerlang dalam study beliau.

Hip hip horey…Alhamdulillah 


Baru lepas sedar dari bius, mulut dan muka masih bengkak.

Left side.

Right side.







2 comments:

  1. Semoga Arif cepat baik & bertambah hensem...
    Nasib baik photo ada trademark...mana tahu ada orng curi photo wak citer lain lah..kredit to them pulak...

    ReplyDelete
  2. muka masih kacak ! hihihihi . Alhamdulillah~

    ReplyDelete

 
Papa Mama dan Baby LOVA Blogger Template by Ipietoon Blogger Template