Thursday, December 22, 2011

Colorful Workspace~

Koleksi gambar

Koleksi magnet

Koleksi kad

Koleksi besi!

 Ceria tak? Rona-roni tak? 

Keliling meja kerja ku ada macam-macam daa....
Tak tahu naper aku suka sangat suasana ceria. Ye lah, kita kan duduk ngadap kerja dengan penuh fokus dari pagi sampai petang (paling koman 8jam sehari)....so ada baiknya kita hiaskan kawasan kerja kita itu dengan sebaiknya agar kita tidak merasa seperti di dalam penjara yang hanya mengadap dinding kosong 4 penjuru.

Sepatutnya kena ada pokok segar atau bunga segar gak untuk unsur hijau...baru fresh. Takpe, itu nanti kita cari. Tapi aku prefer pokok plastik sebab senang nak maintain. Dulu masa ofis Kertih, ada beberapa teman ku yang lagi ganas hias meja. Letak akuarium besar terus. Cantik dan kreatif. Pastu ramai plak meniru. Maka jadi lah section derang tu macam section kedai ikan....hahaha...hiperbola sungguh!

Actually barang hiasan kat meja aku ni mostly adalah hadiah pemberian orang. Banyak nya dari encik abang saya ler...dia nih memang jenis comel-comel suka bagi hadiah comel kat wife dia yang comel......errkkk...jgn muntah!

Mari bekerja dengan ceria dan tangkas!


0 comments:

Post a Comment

 
Papa Mama dan Baby LOVA Blogger Template by Ipietoon Blogger Template