Saturday, May 14, 2011

Team Building Activities

Saya masih lagi dalam training session. Seminggu already, hoyeh. Masa, cepatlah berlalu. Miss my hubby and baby too much. Heard that my baby is having fever. Hopefully not the high one. Cian my hubby kena jaga anak demam sendirian. Tapi saya tak risau sangat sebab mak dengan bapak mertuaku pun ada bersama beliau. Hopefully my baby will recover very soon.

Oh, nak citer pasal team building session yang berlangsung pada hari pertama dan kedua di Summerset, Rompin ini. Team building amek masa 2 hari jek untuk lebih mengenali sesama team member. Dalam training ni byk sangat group presentation, so penting untuk kitaorang saling kenal sesama sendiri.

Apa yang penting??
KERJASAMAAA!!!










Saya tak banyak amek gambar sebab tak sempat dan tak teringat. Lebih excited nak main jek. Aktiviti kitaorang adalah:

- Flying Eggs: kena sambut telur yang dilontar dari tempat tinggi.

- War: main paintball dalam hutan. Siap pakai baju tentera. Mujur muka tak kena celoreng. Memang seksa merangkak dalam hutan yang banyak duri weh.

- Archery: memanah.

- Menyelam: saya sekadar berendam dalam kolam je sbb tak pandai berenang.

- Nail tower: bina menara dengan paku.

- Treasure hunt: kalah sebab harta yang dicari udah dicuri group lain. Huhu

Penat weh 2 hari tu. Tapi enjoy lah dan team work pun ok. Kitaorang gegurls tak ramai. Saya wakil sorang girl je dalam my group. Sabor aje lah. Ok, mari sambung dengan kelas yang padat semula. Rasa macam masuk universiti balik sebab byk sangat lecture dan assignment. Fuuuhhhh....



- Posted using BlogPress from my iPhone

1 comments:

 
Papa Mama dan Baby LOVA Blogger Template by Ipietoon Blogger Template