Thursday, May 5, 2011

Homedec 2011

Sebenarnya, Homedec dah lepas iaitu masa weekend hari tu. Saya sempat gi kejap masa hari Jumaat time lunch. Hehe. Sajer je gi sengsorang. Nak berangan-angan. I likeee!

Banyak barang keperluan rumah adalah pada harga offer masa kat sana. Ada yang boleh dapat half price tau. Memang untunglah kalau saper-saper yang nak buat penambah baikkan pada rumah mereka. Heee....dalam berangan-angan tu, saya sempat juga berkenal-kenalan dengan beberapa syarikat interior designer yang join pameran tu. Best-best....mari kita tengok apa hasilnya.....

Jeng jeng jeng....

.
.
.
.
.
.
.
.

Ni poster Homedec2011

Ruang tamu

Ruang makan

Dapur

Bilik tidur utama

Bilik tidur anak dara

Taman kat tepi rumah








Cantik takk??
Rumah saya lah tu.
Tapi dalam angan-angan jek.
Hihihi...

Kesimpulan yang saya dapat, setiap satu ruang yang mahu kan khidmat nasihat dari pakar pereka hiasan dalaman adalah dalam bajet RM20k. Nih kira murah, sebab harga promosi masa Homedec jek. Belum kira kos perabot lagi tu. Setakat cat, wall deco, separator, simpel ceiling, kabinet pasang siap jek...adeh. Bayangkan lah kalo nak untuk 5 ruang (ruang tamu, dapur, ruang makan, 2 bilik tidur)...mau cecah ratus ribu. Wah wah....boleh pengsan.

So, marilah terus berangan-angan yer semua.....hihihi.

0 comments:

Post a Comment

 
Papa Mama dan Baby LOVA Blogger Template by Ipietoon Blogger Template