Friday, April 29, 2011

Misteri Kehilangan Jam Tangan

Sedih...

Jam tangan kesayangan saya dan suami kehilangan. Yang paling ralat, jam tu adalah barang hantaran kahwin kami dulu. Adeh...tatau mana letak. Sedar-sedar hilang masa tengah kelam kabut tunggang langgang hidup beberapa bulan yang lepas. Rasa bersalah pada suami saya sebab bila dia sedar dari sedation period, tanya jam kat mana, saya pun tatau nak jawab kat mana. Hatta, jam saya pun ilang. Kerap sangat nomad sana sini time tu, so kalo ada cicir ke haper, memang babai lah.

Tapi....kini.....kesedihan dah terubat.
Last weekend, masa jalan-jalan dating bertiga (dengan anak dara kami), suami tercinta belikan jam baru. Ngeee....suke suke....

Tapi lagi, yang lama tetap sentimental sebab barang hantaran kan....


Mine

His

0 comments:

Post a Comment

 
Papa Mama dan Baby LOVA Blogger Template by Ipietoon Blogger Template