Tuesday, March 29, 2011

Keputusan SPM 2010....Tahniah!!

Tahniah!
Alhamdulillah!
Adik saya tahun ni antara mereka-mereka yang terlibat secara langsung dengan pengumuman keputusan SPM ini. Walaupun agak terlewat, saya nak jugak wish dekat blog neh.

Darling Farhana,
U are the best, insyaAllah. Apa yang Allah tentukan tu adalah yang terbaik untuk adik. Banyakkan mengingati Allah di saat sukar atau pun suka.
I'm proud of you.
I love u!

Korang,
Adik saya dapat straight A....semuanya ada 11 A.
10 A plus tau..... Eh, ada satu subjek A biasa, Bahasa Arab Tinggi, tapi dia request re-marking, hopefully A plus gak. Kalah saya dulu. Haha.

Semoga adik berjaya dunia akhirat. Semoga adik terus istiqomah sebagai muslimah solehah, contoh tauladan, insyaAllah.

Miss u!
Pic dia tengah menembak time PLKN. Hitam legam weh budak neh bila balik PLKN. Takpe, skrang dah back to normal kot.

3 comments:

  1. Tahniah utk adik suna...
    dan suna juga....

    ReplyDelete
  2. congrats utk adik ko~
    gambar adik ko tu sgt cool. kenapa kite tak de menda mcm ni ha dulu? *emo*

    ReplyDelete
  3. =.= malu
    thankiee so much!!

    trima kasih atas doa2 kak jugak :D

    ReplyDelete

 
Papa Mama dan Baby LOVA Blogger Template by Ipietoon Blogger Template