Monday, November 22, 2010

Year End Sale 2010 at KLCC

Aku ada training kat KLCC stating from 22 Nov till 24 Nov. So 3 hari lah aku dok melepak pusing-pusing Suria KLCC tu. Kena pulak tengah ada Year End Sale. Punya lah ramai orang walaupun hari bekerja. Tadi sempat round satu ISETAN. Banyak sale. Kasut, beg tangan, baju, baju budak kecik...semua nya lah. Beg GUESS ada sampai 70%. Bonia, Carlo Rino, Sembonia bagai ada sampai 40% - 50%. Kasut aku tak pulak gi tengok dekat. Baju shantek-shantek pun banyak yang separuh harga. Aku sangat dah suka satu baju nih, tapi tak reti lah nak beli sorang-sorang. Kena ada somebody temankan untuk bagi komen sama ada sesuai ke tak dengan aku. Hehee.... Fuhh.. Details pasal ISETAN sale boleh tengok kat sini: http://www.shoppingnsales.com/2010/11/14/19-november-28-october-2010-isetan-year-end-sale/


Aku pusing-pusing cuci mata ja. Memang tak ada plan nak beli apa-apa pun. Pulak tu jalan sorang-sorang. Kalau ada geng atau suami tercinta menemani, maybe ada semangat sikit nak shopping. Nih baru ISETAN, PARKSON aku tak gi jengah lagi. Mesti sale jugak. Kawan aku pun dah kecoh bitau SOGO tengah sale  maut punya sampai 2 Jan nih. Kepada peminat-peminat sale atau jualan murah, masa inilah untuk anda berkunjung ke tempat-tempat menarik ini...hehe.

Peace!

2 comments:

  1. wendu ah nk jenjalan ngan hg lagik...huks

    ReplyDelete
  2. tunggu anak besaq sket....leh bawa kuar jalan sama2....ibu dan anak2 :D
    tp tak tau lak aku plak ngandung atau ada anak kecik pulak....huhu

    ReplyDelete

 
Papa Mama dan Baby LOVA Blogger Template by Ipietoon Blogger Template