Saturday, September 4, 2010

Yaya as of Sept 3,2010

**Special for tok wan, mak tok, pak ngah dan mak su yang jauh untuk mengikuti perkembangan Yaya

My daughter now is 11-month-old....she's growing so fast. Rasa macam baru ja lagi dok belajar-belajar nak pegang baby dengan mak masa dalam pantang aritu. Heh...

 Perkembangan anakanda tercinta so far:

Yaya makin pandai buat aksi depan kamera.
Yaya dah faham meaning tepuk..atau kalau nyanyi lagu tepuk amai-amai, dia akan tepuk tangan.
Yaya dah faham kalau mama cakap duduk or sit down baby. Hehe...
Yaya dah faham bila mama cakap NO or jangan, dia akan stop from aktiviti yang dilarang itu. Siap sengih kat mama konon-konon dia tak bersalah. Good girl!
Yaya dah pandai panggil ma ngan pa.
Yaya dah sangat pandai pamerkan emosi utk setiap tindakan dia. Siap pandai buat-buat nangis lak tu.
Yaya dah berani lepas tangan dari mana-mana yang dia pegang untuk tukar ke tempat lain. Contohnya dari meja ke sofa...
Dan ada macam-macam lagi yang dia dah pandai, tapi tak tertulis here. Heh...mama dah mengantuk.
Oh ya, gigi Yaya masih belum tumbuh lagi...ngeh.

with her Ferrari
Alhamdulillah, terima kasih Ya Allah, atas kurniaan nikmat memilih diriku sebagai ibu kepada Yaya yang sentiasa comel.

0 comments:

Post a Comment

 
Papa Mama dan Baby LOVA Blogger Template by Ipietoon Blogger Template