Monday, September 27, 2010

After Raya...

Right now sedang keseorangan di Impiana KLCC. Attending PMMS training. Last week pun training jugak kat PNB Darby Park, with beloved husband. Seminggu kitaorang tinggalakan si cantik manis dengan tok ngan wan kat Perlis. Alang-alang balik raya, terus plan tinggal alyaa kat sana, boleh gak bagi peluang mak ngan ayah untuk bersama cucu sulong itu. Alhamdulillah, semua nya OK, cuma Alyaa perlukan penyesuaian balik utk kembali ke sekolah taska. Mak ngan ayah pun need some times to back to their normal schedule. Sedih kot berpisah sementara dengan cucu yg mungil itu.

Seminggu ngan husband jek last week. Macam boleh lah nak honeymoon cintan cintun mcm couple tgh masyuk bercinta. Tapi tak best sgt sbb asik teringatkan si cantik manis. Rasa mcm bersalah tak bawa dia bersama ke mana-mana. Huhu. Tapi ada jugak lah sesi berjalan berdua berpegangan tangan menikmati suasana malam di KL, melepak-lepak 'dating' di taman KLCC, makan berdua ala2 romantik di restoran mewah, shopping2 habiskan duit...haha.

Tapi sekarang, sorang-sorang lah pulak. Nak jalan2 pun tak ada mood. Mujur ada adik lelaki yg sudi temani si kakak walaupun utk seketika. Semalam he catch me from airport, so sempat lah makan-makan ngan dia. Hari ni lak aku buat pertama kalinya naik putra/komuter ke Shah Alam utk temani si adik berbuka puasa. Best2, walaupun berada dalam 'tin sardin' selama 45minit (mujur dah ada coach for female only)....love my bro!

Oh, another 2 days to complete my training. Then back to Kertih, to my darling and my sayang. Also waiting there.....to be completed.....Mid Year Performance Review, E-Learning, Individual Coaching Plan dan kerja-kerja yg dah tertinggal hampir sebulan.....layanzzz~

0 comments:

Post a Comment

 
Papa Mama dan Baby LOVA Blogger Template by Ipietoon Blogger Template